over

פטה כבד עוף ואווז בקוניאק מוגש עם טוסטים וריבת בצל ארומטית

over

מרק מוקרם עם חלב קוקוס - פיטריות, ערמונים ועוד...

over

קישים אישיים במילויים שונים בשמנת צמחית (פרווה): פיטריות ושומשום, בטטה וקצח, תירס וצ'ילי ועוד...

over

צלי לחי בקר עם ירקות שורש ויין אדום בבישול ארוך

over

קורנדביף - חזה בקר כבוש בפריסה דקיקה מוגש עם כרוב כבוש, חרדלים ומלפפונים קטנים כבושים בחומץ

over

אוסובוקו - פרוסות שוק בקר מבושל בישול ארוך ביין ועגבניות על מצע של קוסקוס

over

נתחי פרגיות ב"פסטו" עשבי תיבול טריים, שמן זית ושום - בגריל

over

כרעי עוף בסיר ברזל עם תפוזים, מיץ תפוזים בקינמון, אניס והל

over

קציצות בשר בקר/עוף ברוטב של מיץ תפוזים וחלב קוקוס

over

"צלעות" אווז ברוטב חמוץ מתוק

over

חזה אווז ברוטב פירות יער

over

אסאדו בתנור עם רוזמרין, שום ותפוחי אדמה גמדיים

over

גולש מסורתי עם פלפלים אדומים ופפריקה

over

סלמון מאודה ברוזמרין עם רוטב פלפלים אדום

over

קבבוני דגים על מקלות קינמון